Még több gyakran ismételt kérdés

Melyik cég szállítja ki a csomagjaitokat?

 

Csomagjaink gyors és biztonságos szállításáról a Transoflex és a GLS gondoskodik.Hány órakor érkezik a csomagom?

 

Sajnos a Transoflex és a GLS általában nem adja meg a várható szállítási időintervallumot, a csomagokat 8:00-18:00 óra között szállítják minden munkanapon. A csomagpont esete kivételes: a GLS sms-ben értesít a csomagod érkezéséről.Cég nevére kérném a számlámat!

 

Nem probléma! Az egyéb vásárlási adatok fülben meg tudod adni az ehhez szükséges információkat.

 

A végösszeg tartalmazza az ÁFA összeget?

 

Igen, viszont kötelező feltüntetnünk a számlán az összegét. De nem kell megijedni, ez nem plusz költség, már tartalmazza a végösszeg. Ezen már rajta van a kedvezmény, illetve a szállítási költség is. Hol érvényesíthetem a promóciós kódomat?

 

A vásárlás leadásakor lehetőséget adunk hogy átnézd a csomagod tartalmát, a lista aljára görgetve megtalálod a " Promóciós kód" mezőt. Itt érvényesítheted a kódodat. 

Egy kódunk sem aktiválódik automatikusan - tehát minden esetben be kell őket írni és a "megerősítés" gombra kell kattintani. Egy vásárlás során csak egy promóciós kód használható fel.Lehet nálatok ajándékutalványt venni? Ha igen, hogy használhatom?

 

Sajnos jelenleg az ajándékutalvány funkció még nem működik az oldalunkon, de azon dolgozunk, hogy minél hamarabb meglephesd ajándékutalványainkkal szeretteidet! :)Bővül majd a választékotok?

 

Természetesen mindig azon vagyunk, hogy a legdivatosabb és legnőiesebb termékekkel várjunk Titeket - hetente készítjük újabb és újabb fazonjainkat. A visszajelzéseitekre nyitottak vagyunk és köszönjük, ha megtiszteltek a véleményetekkel. Bátran írjátok meg nekünk a következő e-mail címre: info@fashionterminal.huHogy csomagoltok?

 

Minden terméket külön-külön biztonsági tasakba csomagolunk hogy biztosítsuk az épségüket a kiszállítás során. :)Bizonytalan vagyok egy termékben, tudnátok segíteni?

 

Természetesen! Olvasd el útmutatóinkat, amelyek rendkívül hasznosak. De ha még mindig nem tudsz választani, bátran keress fel minket az info@fashionterminal.hu e-mail címen! :)Nem találtad a kérdésed a fentiek között, mit tegyek?

 

Aggodalomra semmi ok. Keresd fel bátran Juditot e-mailben!

E-mail: info@fashionterminal.hu